joi, 2 mai 2013

Un gps pentru masina scump dar bun Garmin nüvi 52LM 5-Inch


De încredere, ușor de utilizat Orientare
Cu luminos 5.0 "ecran, vorbit turn-by-turn și multe caracteristici inovatoare, elegant nüvi 52LM oferă de încredere, ușor de utilizat orientare de conducere.Hărți detaliate cu actualizări gratuite pe durata de viață
Hărți ale statelor inferioare 49, plus durata de viata gratuit ¹ actualizarea hărților, vă permit să găsiți cu ușurință adrese și milioane de puncte de interes.Caracteristici inovatoare
Lane Assist cu vedere la intersecția indică pe banda corectă pentru un viraj sau de ieșire cu săgeți colorate și imagini detaliate. nüvi 52LM afișează, de asemenea, limita de viteză și de timp exacte sosire.One-stop dispozitiv de gestionare
Utilizați Garmin Express pentru a menține nüvi-ul până-la-data. Garmin Express îl face ușor de a actualiza hărți și software, favorite de transfer la și de la aparate, si instala vehiculelor gratuite personalizate și voci.Ce este în cutie:

    
nüvi 52LM
    
Preincarcat cu City Navigator ® NT America de Nord - Statele mici 49
    
Hărți Durata de viață ¹ (indicat de "LM", după numărul de model pe cutie)
    
Cablu de alimentare vehicul
    
Aspirație vehicul ceașcă montare
    
Cablu USB
    
Manual de inițiere rapidă
¹ Dacă achiziționați un abonament pe viață nüMaps (vândut separat sau la pachet, împreună cu anumite modele GPS), veți primi până la patru actualizări ale hărților de date pe an, când și cum aceste actualizări sunt disponibile pe site-ul Garmin, pentru 1 produs Garmin compatibil până dvs. durata de viață utilă produsului expiră sau Garmin nu mai primește date de hartă de la furnizor terț, oricare dintre acestea este mai scurtă. "Durată de viață utilă" Un produs înseamnă perioada în care produsul (a) are capacitate suficientă memorie și alte capabilități tehnice necesare pentru a utiliza datele hărții curente și (b) este capabil să funcționeze conform destinației, fără reparații capitale. Un produs va fi considerat a fi în afara serviciului și durata de viață utilă a fi încheiat dacă nu actualizările au fost descărcate pentru un astfel de produs pentru o perioadă de 24 luni sau mai mult.
Dacă nu se prevede altfel, actualizările pe care le primiți în abonament va fi update-uri la aceleași date harta geografice inițial inclus cu produsul dumneavoastră Garmin atunci când sunt cumpărate inițial. În unele cazuri, produsul dvs. Garmin nu ar putea avea suficientă memorie rămasă pentru tine de a încărca o actualizare a datelor de pe hărți, în cazul în care va trebui să fie (a) selectați redus harta de acoperire de date pentru actualizări, sau (b) se achiziționează separat o ™ card microSD ™ / SD (dacă și cum valabile pentru produsul Garmin) și încărca toate sau o parte din acoperire de date harta pentru actualizări de pe card și introduceți cartela în slotul pentru card microSD / SD conținute în produsul dvs. Garmin .

 
Dacă nici una din măsurile în (a) sau (b) pot fi utilizate pentru a aborda lipsa produsul dvs. de suficientă memorie rămasă, apoi Garmin poate concluziona că "durata de viață" a produsului a expirat. Garmin poate rezilia abonament pe viață nüMaps în orice moment, dacă încălcați oricare dintre termenii acestui acord sau de abonament. Abonament pe viață nüMaps nu poate fi transferat la un alt produs Garmin.Odată ce sunteți pe drum, acest lucru este minunat. Harta orientare este clar, informațiile de pe ecran este relevant și în timp util, și chiar vă spune ce banda trebuie să fie pescuit pentru.
Aceasta este o parte indispensabilă a cum am conduce. Cu toate acestea, este extrem de dureroasă de a introduce informații adresă, setările de schimbare, etc interfață pentru introducerea unei adrese, de exemplu, se trece la prin ecran după ecran cu o singură întrebare pe fiecare ecran. Dacă te răzgândești, va trebui să faceți clic pe "Back", cum ar fi de 17 de ori pentru a obține din nou.
Am vrut să împărtășesc cu ceilalți cercetarea mea cu privire la toate modelele Garmin acolo într-unul ușor pentru a vedea la fața locului. Pentru cei nefamiliarizati cu diferențele de familia de bază Garmin-le descompune în 3 categorii.
Seria Essential - Acestea sunt unitățile GPS de zi cu zi, cu caracteristicile de bază. Ele sunt cel mai accesibil, simplu, și ușor de utilizat.
Seria avansat - Acestea sunt urmatorul pas din seria esențial. Ei au caracteristici suplimentare care merg dincolo de navigație de bază.
Prestige Series - cel mai avansat linie, prima de unități GPS disponibile de la Garmin. Performanta de top notch și tăiere facilitati de ultima ora.
Acest "detalia și înapoi" model este peste tot în interfață și doar e de rahat. Chestii de genul asta este doar de design rău și nu sa schimbat de ani de zile cu Garmin așa că nu cred că le pasă de asta. Cât de greu ar fi pentru a pune un "înapoi la harta" buton de pe fiecare ecran? Etc Comoditate nu este ideea principală aici, din păcate. Dar încă 4 stele pentru fiind relativ minunat! :-)UPDATE: Garmin a rupt recent. Mi-a luat patru mailuri pe o perioadă de 3 săptămâni, plus două apeluri telefonice cu durata de 20 și 40 de minute fiecare, în cele din urmă pentru a obține doar aranjat pentru a livra lucru spate pentru o reparație. Suport Garmin pentru problemele de functionare este foarte dureros. Doar ca să știi. Deci, acum e de 3 stele pentru a avea un aparat bun, cu sprijinul săraci.

Am avut doar acest lucru pentru o perioadă scurtă de timp și se pare că funcționează bine. Singura problemă văd este că nu va afișa punctele de interst pe harta. Cele mai multe unități au opțiunea de a avea puncte de interes de pe sau de pe hartă. Acest aparat nu. Nu prea mult ajutor de la Garmin pe acest subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu