joi, 2 mai 2013

Sa nu uitam si de TomTom XXL 540TM 5-Inch



Street Smart cu XXL 540TM TomTom - complet, navigație cu ecran lat 5,0 inch, care oferă trafic pe viață și actualizări ale hărților. Trafic păcăli și a minimiza întârzierile cu actualizări de trafic pe durata de viață. Pe baza evenimentelor din trafic primite, dispozitivul va sugera rute alternative. Și, cu harta pe durata de viață actualizări vei conduce întotdeauna cu cele mai recente și mai precise hărți. În medie, 15% din rețeaua rutieră se schimbă în fiecare an, de aceea este important de a avea cele mai multe hărți până-la-data. Cu 540TM XXL vei rămâne mereu actuală.
Navigație cu ecran lat de cinci inci, plus trafic pe viață și actualizări ale hărților.
Extinde orizonturile dvs. cu o perioada de cinci-inch touchscreen, extra-lat.
Premiat Fold & Go EasyPort mount se pliază în partea din spate a dispozitivului pentru portabilitate maximă.
Porniți și du-te direct din cutie. Vorbite instrucțiuni turn-by-turn, inclusiv numele străzii pe care vă va ghida la orice adresă din SUA, Canada și Mexic - inclusiv mai mult de 7 milioane de puncte de interes preîncărcate. TomTom XXL 540TM este complet de navigație, cu ecran lat.
Doar TomTom are IQ Routes tehnologie * care rade timp liber chiar și cele mai scurte călătorii prin calcularea celei mai rapide rute pe timp de zi în care călătoriți. Vei conduce întotdeauna cel mai deștept, calea cea mai eficientă și de a salva timp, combustibil și bani. Avansat Lane Orientare ** folosește imagini fotorealiste pentru a aduce chiar mai multă claritate complexe ieșirile multi-benzi, astfel încât să poate fi mai încrezători pe drum.
TomTom are harti mai exacte și cu TomTom Map tehnologie Trimiteți puteți modifica instantaneu numele străzilor, directie stradă, puncte de interes, viteza de drum și să se întoarcă restricțiile pe aparatul propriu.
"Ajută-mă!" Meniul oferă caracteristici de securitate adăugat astfel încât să puteți accesa cu ușurință furnizori de urgență locale. Premiat Fold & Go EasyPort mount se pliază pe aparat, făcându-l ușor să-l ia cu tine de la mașină la mașină.
Hărți ale SUA, Canada și MexicPreincarcat cu harti din SUA, Canada și Mexic. TomTom are harti mai exacte și cu TomTom Map tehnologie Trimiteți puteți modifica instantaneu numele străzilor, direcția străzii, POI-uri, și mai mult pe aparatul propriu și a primi actualizări de zi cu zi verificate de la TomTom. Vorbite instrucțiuni turn-by-turn si grafica 3D vă va ghida la orice adresă din SUA, Canada și Mexic, fără griji.
Durata de viață Trafic & actualizări hartăBucurați-vă de o viață de conducere ușor, cu două caracteristici extraordinare de la TomTom. Hărți VIATA garantează primiți patru noi ediții ale Harta TomTom în fiecare an, pentru a vă asigura că sunt mereu navigarea cu industria de cele mai up-to-data de harta. Și, trafic VIATA trimite actualizări pentru TomTom dvs. la fiecare trei minute, astfel încât să puteți conduce întotdeauna clar de întârzierile din trafic și să ia cea mai rapidă rută posibilă către destinație.
7 milioane de puncte de interesPreincarcat cu mai mult de 7 milioane de puncte de interes din peste 60 de categorii de destinație. Găsi cu ușurință milioane de benzinării, restaurante, hoteluri, ATM-uri și mai mult de pe traseu. Sau, caută un nou punct de atracție turistică, la fața locului viata de noapte, sau centru comercial și naviga direct la ea. Personaliza prin adăugarea de propriile puncte de interes.
IQ Routes tehnologieTomTom IQ Routes tehnologie pune experiența de conducere a milioane de utilizatori TomTom în hărți de a rade timp liber chiar și cele mai scurte excursii. Calculează ruta cea mai rapidă posibil bazează pe timp de zi. Cu TomTom IQ Routes va conduce întotdeauna cel mai deștept, calea cea mai eficientă. IQ Routes vă economisește timp, combustibil și bani.
Trafic nu este la fel în timpul luni dimineata ora de varf, deoarece este pe un leneș duminică după-amiază. De trafic greu, Rotaries, semafoare, si chiar pietonii te poate încetini. Traseul ai nevoie de modificări în funcție de zi și de timp, astfel încât cea mai scurtă rută nu este neapărat va fi cel mai rapid. Cu TomTom IQ Routes va conduce întotdeauna cel mai rapid traseu.
Avansat Lane Orientare *TomTom avansată Lane Orientare vă oferă o claritate în plus atunci când navigarea intersecții dificile prin care vă arată care banda a lua, astfel încât să nu va fi dor rândul tău sau să facă brusc, punctele de trecere a benzii de circulație periculoase. Imagini fotorealiste și o săgeată verde impulsuri indica exact banda de utilizat, astfel încât să puteți merge cu încredere.
Nume Street vorbiteAnunta turn-by-turn cu voce tare, inclusiv străzi și localități.
Touchscreen de cinci inciExtinde orizonturile dvs. cu o perioada de cinci-inch touchscreen, extra-lat. Un ecran lat permite o vedere de conducere extins și funcționarea meniu mai ușor.
Fold & Go EasyPort MountPremiat Fold & Go EasyPort mount oferă o portabilitate maximă. Montare EasyPort pliază foarte bine pe partea din spate a aparatului, astfel încât ambele sunt suficient de mici pentru a se potrivi în buzunar sau în geantă. Montare EasyPort face dispozitivul dumneavoastră, chiar mai portabile, astfel încât să poți lua cu tine oriunde ai călători.
Ce este în cutieTomTom XXL 540TM dispozitiv, EasyPort montare, cablu USB, disc adeziv, încărcător de mașină cu trafic integrat, ghid de utilizare, hărți viață voucher si garantie de 1 an.
Despre TomTomFondată în Amsterdam în 1991, TomTom sa impus ca un lider global de navigație prin a fi o companie inovatoare, cu un brand puternic, accent clar client, și de produse și servicii de înaltă calitate.
TomTom este cel mai important furnizor de soluții de navigație cu produse de navigație vândute în 30 de țări și în peste 20 de limbi. Pentru a continua angajamentul nostru pentru masina de navigare, TomTom a achiziționat Tele Atlas hărți în 2008, astfel încât să putem oferi continuu hărți mai up-to-data și rutare inteligenta.
Noi avem propria noastră companie de cartografiere!Știați că în fiecare an drumurile schimba cu până la 40% în zonele de creștere? Tele Atlas gestionează acest lucru prin utilizarea unor sisteme mai complexe din lume de a identifica și a încorpora aceste modificări în hartile noastre cu niveluri fără precedent de viteză și acuratețe. Toate TomTom dispozitive beneficia de avantajul Tele Atlas - o acoperire mai mult, mai multe puncte de interes, și mai prospețime și precizie.
De ce TomTom?La TomTom, noi credem că de navigare cu caracter personal ar trebui să fie la fel de ușor și în condiții de siguranță posibil. Noi dezvolta tehnologii inteligente care vă oferă soluții simple, inovații pentru a face viata mai usoara.
Istoria cu navigare GPS:Am folosit construit-in Honda (Alpine), independent Garmin, și audio de dispozitive de navigație GPS Ford "Sync".Mi-a plăcut Honda Navi pentru dimensiunea sa, și l-am urât pentru că actualizările au fost rare și scumpe.Mi-a plăcut Garmin pentru a fi up-to-data, dar l-am urât pentru că întotdeauna părea să se răzgândească mult, sau directă mine în zone ciudate.Nu-mi păsa cu adevărat de navigație Ford Sync, deoarece nu a fost o navi vizual. Inclus gratuit cu masina, dar aleg să nu să-l folosească. Poate doar de bun ca un "back-up", în cazul în care TomTom nu - deși eu nu cred că vreodată.
Am vândut Honda mea și avea nevoie de un nou sistem de navigație.
I-am cumpărat 540TM XXL pentru ...1) Dimensiune ecran2) actualizarea hărților frecvente (4x un an + hartă Trimiteți)3) capacitatea de a personaliza (o mulțime de setări pentru a juca cu)4) Ei bine cunoscute si de calitate (întotdeauna am auzit "Garmin" este cel mai bun, dar când am încercat Garmin, eu nu-mi place!)5) Orientare Lane6) IQ Routes (imaginind care drumurile au fost cele mai bune de a utiliza)
Apropo, în cazul în care au fost întrebați "TM" vine de la "Traffic" și "Maps", indicând există trafic gratuit și actualizări de hartă. Nu am avut probleme care intră în "durata de viață Maps & Trafic" cod oferite.
Ce e în cutie:-> GPS dispozitiv-> Fereastra de montare (cu ventuza)- Pad> Tabloul de bord "lipicioase"-> Cablu USB (pentru conectarea la PC)-> Adaptor auto-> Set Up Ghid-> Bucată de hârtie cu un cod, valabil pentru harta / actualizări de trafic pe viață
Primul lucru pe care am făcut a fost să-l cârlig până la PC-ul meu și a alerga toate actualizările. (O hartă nouă a fost disponibil + + GPSFix hartă Trimiteți.) A fost nevoie de aproximativ 1,5 ore pentru a actualiza toate de ea. După ce a fost făcut, a durat până la 96% din 2GB memorie încorporat. (Nu am verifica cât de mult este folosit înainte de actualizare.) Nu este o mulțime de "loc de manevră" pentru a adăuga mai multe caracteristici. Nu built-in slotul SD pentru a adăuga memorie, fie.
Un dezavantaj major este ca nu-mi place cât de ușor a dispozitivului "apare pe 'pe parbriz. (A se vedea mai multe explicații în "Bad" de mai jos.) Am în vedere obținerea unei (non-adeziv) ponderată / căptușit montare a pune pe tabloul de bord.
The Good:+ Dimensiune ecran așteptărilor mele. Ușor pentru a vedea totul pe ecran
+ Timp de pornire (inclusiv timp pentru a bloca pe sateliți) părea destul de rapid
+ Drumurile erau up-to-data și etichetate în mod corespunzător. Nu am găsit nici o eroare
+ Mi-a permis de a personaliza doar despre tot ceea ce am vrut sa.
+ A funcționat perfect ca un dispozitiv de navigare. Acesta este locul unde m-am simtit Garmin a fost lipsit. Cu toate caracteristicile unui Garmin a, nu mi sa părut a "naviga" drumul mi-a placut. Dintre toate caracteristicile, de "navigare" este cel mai important, și TomTom face bine din ceea ce am văzut.
+ Este pronunțat un "greu de spus" drumuri perfect! Sunt sigur că veți găsi unele care nu sunt corecte, dar Garmin / Sync avut un timp greu spunând numele drumurilor.
"OK":+ - Trafic este actualizat numai prin RDS (transmise de posturile locale de radio FM). Aceasta este ceea ce am plătit pentru. RDS actualizat doar principalele drumuri (drumuri), și a marcat unor accidente / de construcții de drumuri / drum de închidere. Ea a lucrat doar atunci când cablul de alimentare a fost conectat la portul de alimentare accesoriu pe masina (ca funcțiile cablul ca antena.) Aș fi preferat lui TomTom GO / live linie de produse care are un built-in "telefon mobil" pentru a apuca mai multe detalii și informații actuale din trafic. Dar, acestea au fost din gama de preț mea. 540TM XXL face "suficient" de trafic pentru a face util.
+ - Este nevoie de ceva timp pentru a calcula o rută lungă distanță. Dar, eu, de asemenea, știu că acesta este cu IQ Routes pentru a alege cele mai bune drumuri. Se părea că 1 sau 2 secunde mai mult decât este necesar pentru a fi, dar cu siguranță nu este o problemă uriașă.
Bad:- Memoria internă nu extensibilă. 96% au folosit fără a instala orice "extra"? Sper că nu am nevoie de mai mult ...
- Când hărți de navigare (glisarea degetului meu) este un pic "laggy". Nu vă așteptați la perfecțiune, dar mi sa părut lent. Din fericire, nu am de gând să răsfoiți hărți de multe ori, așa că voi face cu ea. Am încercat oprirea puncte de interes (POI), și oprirea hărți 3D (folosind hărți 2D în loc), și într-adevăr nu pare să facă o diferență. Sunt impresionat de detaliu a aratat, dar nu a fost încântat de așteptare 10 secunde întregul ecran pentru a termina "desen".
- Montare pe parbriz care părea să pop off "prea ușor. Când aspirat la parbriz, am să folosesc 2 maini pentru a "ține" de GPS-ul și păstrați-l atașat la montare în timp ce regla. Cred că este util pentru persoanele care părăsesc montare lipite pe parbriz. Prefer pentru a elimina dispozitivul și montare și ascunde-le atunci când nu este în uz. (M-am gândit un hoț va ști că muntele este de un GPS, și că GPS-ul este ascuns in masina undeva.)
Am încă să încerce acest lucru pe o excursie drum lung sau complexe, dar nu am nici o îndoială de ceea ce am văzut până acum că va fi bine.
În general, eu sunt fericit cu dispozitivul. Mai fericit decât am fost cu Sync, Alpine, sau Garmin. Eu însumi un utilizator "mediu" de navigare (nu un începător, nu un expert) în considerare și va actualiza revizuire după utilizarea acestuia mai mult.
Langa asta: Am comandat prin intermediul Amazon, folosind "Camera Beach" vânzător. A fost livrat o (1) zi lucrătoare după ce l-am comandat! Am folosit de transport maritim "Standard", și FedEx (Pagina de serviciu), a avut-o livrate rapid. Foarte multumit cu e-mailuri de transport Beach camerei si viteza!Am crezut că mi-ar oferi o actualizare după 6 luni de utilizare a acestui dispozitiv TomTom:
1) Sunt încă foarte fericit! Este vorba de primul GPS-ul l-am folosit ca "doar de lucrări" și mă bucur că nu trebuie să te pui cu el.
2) Am însușit tehnica de reglare a poziției ecranului în timp ce țineți simultan baza de aspirație. În luna mai când l-am revizuit în primul rând, am fost preocupat de modul în care "ușor", mi-a venit off. Acum, acesta este încă enervant, dar am minimizat valoarea de ori se întâmplă de ținându-l în mod corespunzător. Ea nu deranja mine suficient pentru a cumpăra un stand / suport diferit.
3) ventuza deține în continuare pe destul de bine. Ea nu a căzut încă. (I atașa / detașa de pe parbriz de fiecare data sa-l folosesc.)
4) receptor de trafic: Am fost multumit de direcții alternative / inchideri de drumuri. Este destul de precisă, chiar și în zonele rurale, unde nu mă așteptam drumurile închise pentru a fi afișate.
5) distanțe lungi de călătorie: L-am folosit de câteva călătorii lungi (1000 + km) și nu a avut nici un fel de probleme cu ea. Am găsit "estimarea" de timp pentru a fi extrem de precise. A fost nu mai mult de 10 de minute în afara. (Am calculat timpul m-am oprit pentru gaz și a adăugat că la estimarea inițială.)
6) De viață a bateriei: am găsit de viață a bateriei să fie deține un pic mai puțin responsabil decât este folosit pentru a, dar nimic din ceea ce simt eu că este alarmant. Cele mai multe ori, am cablul de alimentare conectat oricum (ca să pot apuca de actualizări de trafic cu antena construit in maduva.)
În general, acest lucru este GPS-ul meu preferat. Am prindere-l la calculator mai puțin și mai puțin (adică eu sunt pierzând corecții noi "harta share"). Chiar i-am decis să nu pentru a obține cea mai recentă actualizare hartă. De ce? Ei bine, mă simt totul funcționează bine așa cum este. S-ar putea actualiza dacă am timp liber. Acest lucru este în contrast puternic cu experienta mea GPS anterior, în cazul în care aș ruga pentru actualizări pentru a rezolva probleme dificile. TomTom este bine și am avut nici o plângeri majore. Eu nu sunt în piață să cumpere un nou GPS pentru că eu sunt în sfârșit mulțumit.
Bateria ține mai responsabil decât anul trecut, dar durează încă 6-8 ore, fără a avea nevoie de o taxă. Nu este o problemă pentru mine, pentru că am folosi adaptorul de masina cele mai multe ori.
2) M-am dus în Canada, și hărțile au fost corecte! De fapt, mi-a placut ca TomTom încă mi-a spus limitele de viteză ale drumurilor. (Sign declarat limita de viteză 100kph, TomTom a aratat 60 limita mph.) Am considerat aceasta de ajutor, așa că nu a trebuit să privi chiorâș la mic "kph" pe vitezometru masinii mele. Am făcut această călătorie înainte în trecut (fără TomTom), și am ales să "se evita Taxele de trecere" de pe această călătorie. TomTom a găsit un traseu foarte frumos, pe care nu am știut. Este folosit pentru IQ Routes pentru a-mi obține în jurul valorii de trafic de vârf oră prea! Am folosit "Itinerar" facilitate pentru prima dată, și a constatat că a lucrat destul de bine. Am programat 6-7 destinațiile noapte înainte de călătoria mea. A doua zi, am deschis pur și simplu Itinerariu și ma întrebat dacă am vrut să călătorească în prima unul. De asemenea, am ajuns re-comanda o destinație pentru mai târziu în călătorie, și a găsit o opțiune de a re-comandă. Foarte util!
3) Am actualizat harta mea o singură dată (chiar înainte de călătoria mea în Canada). Am instalat acest lucru pe un computer nou. Am fost îngrijorat de faptul că TomTom nu ar "ști", că am fost eligibil pentru hărți gratuite de pe noul meu calculator. Dar, am avut absolut nici o problema! Pentru cei dintre voi care nu stiu, toate actualizările de hartă, scheme de culori descărcabile, icoane (etc) se face prin intermediul software-ul TomTom HOME. Puteți crea un cont cu TomTom, și software-ul TomTom HOME foloseste acest cont să "știe" că ești eligibil pentru harta pe durata de viață actualizări.
4) am descoperit o piesă care nu funcționează pentru mine. Eu nu pot folosi "radare" add-in de la TomTom HOME. Eu nu l-am cercetat totuși. Am primit un mesaj de eroare atunci când încearcă să-l adăugați. Nu e mare lucru pentru mine, deoarece mi-am propus doar să-l adăugați de curiozitate. O căutare rapidă Google nu-l dezvăluie ca o problemă larg răspândită. Voi actualiza aceasta recenzie dacă am găsi un motiv / soluție.
5) Da, GPS-ul încă "apare pe" muntele prea ușor. Mi-bug-uri din timp în timp, dar încă nu suficient pentru a cumpăra o altă montare / de bază.
6) Sunt în piață pentru un nou GPS? Nope! Încă foarte fericit cu asta. (M-am îmbolnăvit de la fiecare alte GPS în termen de 6 luni de la utilizarea acestuia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu