joi, 2 mai 2013

TomTom START 55M 5-Inch cu asistenta rutiera inclusa. De aruncat un ochi


START 55 M permite navigarea chiar mai ușor, cu o mai mare 5 "ecran pentru o vizualizare mai bună a drumului plus gratuite pe durata de viață actualizări ale hărților.
TomTom a creat primele harti digitale pentru conducătorii auto, suntem un lider mondial în navigare. La TomTom, ne dăm seama că cea mai bună navigare în mașină ar trebui să fie ușor de utilizat și au cele mai bune harti de calitate. Suntem aici pentru a asigura calatoria voastra este de buna de la început până la sfârșit.Actualizat Maps. Ecran mai mare. Mai bine de navigare.
Începeți navigarea cu START TomTom 55 M-cel mai mare, cel mai bun în navigare de bază, cu un "ecran de 5 pentru o vizualizare mai bună a drumului. În plus, acesta vine cu harta pe durata de viață actualizări gratuite care acoperă în SUA și Canada. Asta înseamnă că harta ta va rămâne mereu actuală. START 55 M include harti TomTom cu IQ Routes și tehnologie Share Harta, care te ține informat de modificări rutiere dinamice pe o bază de zi cu zi.
Avansat Lane de orientare - TomTom Start 55 m
Avansat Lane Orientare cunoaște pe banda corectă, în avans
Click aici pentru o imagine mai mareHartă Durata de viață actualizăriInclude gratuit pe durata de viață actualizări ale hărțilorGratuite pe durata de viață actualizări ale hărților
Obține cele mai bune direcții posibile: dispozitivul TomTom vor primi hărți gratuite actualizate, pentru durata de viață a dispozitivului. Deci, veți ști unde există drumuri noi, sau rutiere modificări-pe o bază în curs de desfășurare.
Avansat Lane OrientareȘtiu ce mod de a merge, în avansAvansat Lane Orientare
Nu pierdeți niciodată ieșire sau rândul său, cu Advanced Lane de Orientare. Acesta vă arată exact ce banda a lua înainte de a vă apropiați de o ieșire, turn sau dificil de intersecție, astfel încât să puteți rămâne pe drumul cel bun.
Puncte de InteresInformații, la nivel local vârful degetelorPuncte de Interes
Harta pre-instalat are Puncte de Interes, de la benzinării la hoteluri, deci esti sigur de a găsi ceea ce vrei. Puteți descărca, de asemenea, puncte de interes suplimentare de la TomTom HOME.

Prețurile de combustibilCunoașterea este putere, și de economiiPrețurile de combustibil
Cunoașterea este putere, și de economii prea. Aparatul dvs. TomTom vă ajută să găsiți stația de-dacă gaze cu cel mai mic preț sunteți pe drum sau în cartierul dumneavoastră.

Asistență RutierăAjutor atunci când aveți nevoie de eaAsistență Rutieră
Aveți nevoie de ajutor? Asistență Rutieră TomTom vă conectează la un specialist, ori de câte ori sau ori de câte ori aveți nevoie de unul.

Asistență RutierăCele mai rapide rute și cele mai exacte de sosireIQ Routes
Cea mai mare baza de date din lume de ori de călătorie reale este construit în fiecare dispozitiv TomTom. Ceea ce înseamnă că veți obține cele mai rapide rute și cele mai exacte de sosire. Este genial!
Hardware5 "Touchscreen
Cu o mai mare 5 "ecran, puteți vedea hărți TomTom clar decât oricând. Tehnologia noastră touchscreen este ușor să conectați într-o destinație nouă, trage un punct de interes, sau pentru a obține informații suplimentare. Astfel încât să puteți sta pe spate și bucurați-vă de plimbare, știind că ai cel mai bun de navigare din lume la vârful degetelor.Începeți 55 M EasyPort
EasyPort mount-cute cu aparatul în buzunar.
Click aici pentru o imagine mai mareEasyPort Mount
EasyPort mount-cute cu aparatul în buzunar.Specificații

    
5 "(13 cm) 16:9 ecran rezistiv
    
Rezoluție a ecranului de 480 x 272 pixeliTocmai m-am intors dintr-o calatorie de 1500 mile dus-întors, iar pentru 3 din cele 4 zile am folosit Tom Tom a fost absolut minunat! Îmi place! Aici este avertismentul: pe ultima etapă a călătoriei de întoarcere în prezent, unitatea va / nu a putut găsi sateliții GPS! Am încercat totul, dar nici noroc. Din fericire, am știut cale de a lua în această etapă a călătoriei mele, dar am fost încă bosumflat!
Ajuns acasă, hotărât să-l împacheteze și trimiteți-l înapoi la Amazon, atunci când am observat sfaturi pe cutie pentru a apela suport sau du-te on-line pentru ajutor înainte de a returna unitatea. M-am dus on-line, și iată, era un anunț care a fost nevoie de un upgrade de GPS!
Acest lucru a fost disconcerting, se întâmplă așa cum a făcut în mijlocul de o călătorie, și nu am văzut nici o notificare că acest lucru se poate întâmpla, fie în poster box pentru utilizarea unității sau online în manualul (am avut iPad mea în excursie și sa oprit la o zonă de odihnă și sa uitat în sus manualul, chiar dacă aș fi dat pe explicația, nu am putut fi descărcat actualizarea prin iPad). Deci, se recomandă în cazul în care acest lucru se întâmplă pentru tine! Asigurați-vă că pentru a lua cablu de sincronizare, astfel încât să puteți utiliza un computer pentru a face upgrade.
Dispozitivele de navigare GPS au parcurs un drum lung. Ceea ce folosit pentru a fi gadget-uri exclusive care doar câteva pot permite a devenit aproape la fel de omniprezente ca sistemul stereo auto. În ultimii ani, această tendință sa accelerat doar cu introducerea de capabilități de navigare GPS pentru smartphone-uri. Unele dintre aceste solutii GPS smartphone-uri sunt cu adevărat impresionante și dea standalone dispozitive GPS rulare pentru banii lor. Cu toate acestea, există ceva de spus pentru a avea un dispozitiv dedicat, care va face un lucru și fă-o bine. De aceea, am continuat să utilizeze independente dispozitive GPS, și vor face probabil acest lucru pentru viitorul apropiat.
De-a lungul anilor am deținut mai multe diferite navigatoare GPS. Garmin continuă să fie brandul meu preferat, dar l-am testat, de asemenea, mai multe dispozitive Magellan. Acesta este primul dispozitiv TomTom că m-am întâlnit, și, deși eu, probabil, va continua cu ajutorul meu Garmin Nuvi, în ceea ce privește mai multe caracteristici esențiale TomTom dă o centrare pentru banii.
TomTom Start pe care am luat vine cu durata de viață actualizări de hărți pentru SUA și Canada, așa că am vrut in mod natural pentru a vă asigura că hărțile mele sunt la curent înainte de a începe să utilizați-l. Se pare că am nevoie pentru a descărca aplicația desktop Mac, deoarece unitatea mea nu a venit cu unul. Noțiuni de bază aplicația de pe site-ul TomTom nu a fost uniformă procesul vom spune. Ei au într-adevăr nevoie pentru a face conectivitate și experiența utilizatorului mai multe Mac prietenos.
Îmi place mare "ecran 5. În opinia mea, care este o dimensiune optimă pentru un vehicul de navigație GPS mici. Orice mare ar împiedica prea mult din punctul de vedere prin parbriz. Ecranul este destul de bine iluminate chiar și în lumina puternică a soarelui.
Ecranul foloseste tehnologia touch rezistivă, în loc de mai scumpe tehnologie capacitiv, care se găsește în cele mai multe comprimate de astăzi și smartphone-uri. Acest lucru înseamnă că sensibilitatea tactil este foarte scăzută, și trebuie să apăsați destul de ferm în fața ecranului detectează contact. Timpul de răspuns tactil nu este de asemenea foarte bun, nici nu este de precizie. Toate aceste lucruri devin foarte enervant atunci când sunt incepand călătoria dumneavoastră și vreau să plec cât mai repede posibil. Dacă nu ați folosit o unitate de navigație GPS și sunt familiarizați cu smartphone-uri, s-ar putea fi foarte frustrat atunci când începe primul folosind-o.
Dispozitivul vine cu un parbriz, care este general OK. Prefer montarea de unități GPS-ul meu pentru tabloul de bord în loc de parbriz, dar muntele acesta va fi util în ambele cazuri.
Spre deosebire de alte sisteme de navigație GPS pe care l-am testat TomTom include numai un standard de voce pentru navigare turn-by-turn. Puteți achiziționa voci suplimentare on-line, dar acestea sunt un fel de scumpe (aproximativ 13 dolari pe voce), și în care nu includ numele străzii a notificărilor. Aceasta este cu siguranta o deficiență în cartea mea.
Când vine vorba de performanță de navigație TomTom Start a fost cu siguranta comparabil cu cel pe care l-am experimentat de la Garmin Nuvi. Există câteva diferențe subtile (cred că TomTom la sateliți un pic mai repede decât Garmin), dar nimic din experiența mea de până acum, care ar face nici una dintre unitățile de un câștigător clar. Mi-a plăcut tuturor indicatorilor limită de viteză, actualizări de trafic, și de navigare exactă banda că acest navigator TomTom ofera, dar cele mai multe dintre acestea sunt doar foarte util dacă ați conduce o mulțime în jurul orașelor mari. Dacă utilizați navigare GPS principal pentru călătorii drum lung, atunci toate aceste caracteristici suplimentare sunt un frumos add-on, dar nu ceva care este tot ceea ce crucială.
În general am fost foarte multumit cu acest navigator TomTom Start. Ea are toate caracteristicile pe care le-ar aștepta de la un up-to-data de stand-alone dispozitiv GPS, și va fi, probabil, o alegere solida pentru oricine caută să investească într-una dintre aceste pentru o perioadă destul de lungă de timp. Există un deficiențe câteva care mă împiedică de la a da o revizuire de cinci stele, dar în general este la fel de bună a unui dispozitiv GPS ca vei veni peste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu