vineri, 10 mai 2013

ÿþF a c e b o o k p e n t r u A n d r o i d a d a u g a u t o c o l a n t e , n o u l l a y o u t p e n t r u p a g i n i l e d e a f a c e r i ( u p d a t e : i " n o t i f i c a r e î n c u r s d e d e s f u r a r e " )

ÿþF a c e b o o k p e n t r u A n d r o i d a d a u g  a u t o c o l a n t e , n o u l l a y o u t p e n t r u p a g i n i l e d e a f a c e r i ( u p d a t e : i " n o t i f i c a r e î n c u r s d e d e s f u r a r e " )



F a c e b o o k a a c t u a l i z a t a p l i c a i a d e A n d r o i d a s t z i , c u o r a f a l  d e n o i c a r a c t e r i s t i c i . E t i c h e t e l e d r a g u t e / î n f i o r t o r , c a r e a l o v i t r e c e n t p l a t f o r m a d e m e s a g e r s u n t a c u m o p a r t e a c e r e r i i s a l e d e b a z , î m p r e u n  c u c a p a c i t a t e a d e a t e r g e c o m e n t a r i i l e n e d o r i t e d i n m e s a j e . P u n c t u l c u l m i n a n t a l a c e s t u i n o u e l a n s o f t w a r e - u l e s t e u n a s p e c t r e p r o i e c t a t p e n t r u p a g i n i l e d e a f a c e r i , c a r e l a m i n a t e p e i O S i i n t e r f a a s a w e b m o b i l l u n a t r e c u t . Î n c o n f o r m i t a t e c u a c e a s t  i n t e r f a  r e t e h n o l o g i z a t c a , D i r e c t i i , c h e c k - i n i t a s t e l e d e a p e l l a d e s c o p e r i r e a a j u t o r d e s u s î n s t i l u l G o o g l e M a p s , F o u r s q u a r e s a u Y e l p . D a c  d o r i i s  l u a i m a i a t e n t  l a i n s t a l a r e r a f i n a t F a c e b o o k p e n t r u A n d r o i d , n u e z i t a i s  s o c i a l i z e z e c u l i n k - u l d e s u r s a d e m a i j o s .



A c t u a l i z a r e : D e i n u a f o s t o b s e r v a t i n c h a n g e l o g , a m o b s e r v a t u n n o u " n o t i f i c a r e i n c u r s d e d e s f a s u r a r e " , c a r e a p a r e d u p  a c t u a l i z a r e a , i j u d e c â n d d u p  c o m e n t a r i i , a s t f e l î n c â t a u u n i i d i n t r e v o i . A c e s t a p o a t e f i d e z a c t i v a t  î n s e t r i l e a p p , d a r e s t e î n m o d i m p l i c i t i s c a d e o p i c t o g r a m  d e p e F a c e b o o k î n b a r a d e n o t i f i c a r e c u c o m e n z i r a p i d e p e n t r u d o m e n i i c u m a r f i m e s a j e , c e r e r i d e p r i e t e n i e i n o t i f i c r i l e d e s e r v i c i u . P u t e i o b i n e o p r i v i r e l a a d u g a r e a s u r p r i z a i n p o z a d e m a i s u s - s  n e a n u n a i d a c  v  s i m i i a p r e c i a t i v s a u s u p r a t î n c o m e n t a r i i .



A c t u a l i z a r e 2 : F r  a v e r t i z a r e , n o t i f i c a r e a î n c u r s d e s t a b i l i r e i d e î n s o i r e p i c t o g r a m a / n o t i f i c a r e w i d g e t a d i s p r u t d e l a d i s p o z i t i v e l e n o a s t r e A n d r o i d , i d e c e l e a l e m a i m u l t o r c i t i t o r i . N u a f o s t n i c i o a c t u a l i z a r e a a p l i c a i e i , d a r e l e m e n t u l d e m e n i u e s t e d e n e g a s i t , i a r b a r u l d i s p r u t d u p  u n d i s p o z i t i v d e r e p o r n i r e . A f o s t a c e a s t a o s c u r g e r e a c c i d e n t a l  s a u d o a r u n t e s t m a i d e v r e m e d e F a c e b o o k ? A m c o n t a c t a t c o m p a n i a p e n t r u a a f l a m a i m u l t e i n f o r m a i i , d a r a c u m t o t c e a v e m s u n t a c e s t e s c r e e n g r a b s .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu