joi, 2 mai 2013

Garmin nüvi 1450LMT 5-Inch ooooch trebuie citit


GPS Navigator Hărți viață și de trafic extra-lat, bogat de caracteristici,
Include gratuit pe durata de viață actualizări ale hărțilorCu hartă gratuită pe viață și actualizări de trafic, veți avea întotdeauna cele mai up-to-data de hărți, puncte de interes și navigație disponibile la vârful degetelor. Informațiile din trafic sunt actualizate în mod constant, și actualizarea hărților sunt disponibile pentru descărcare de până la 4 ori pe an. Ambele caracteristici sunt gata să meargă, direct din cutie, fara abonament sau actualizare a taxelor și nu datele de expirare.
A se vedea chiar mai multeEste ușor să vezi pe unde mergi pe 5 inch display touchscreen nüvi 1450LMT lui. Vezi harta detaliu, direcții de conducere, fotografii și multe altele în culori mai luminoase, strălucitoare. Cu afișajul mare, îndrăzneț, nu va fi dor de un lucru.
Navigați City TransitCu capabilitățile sale îmbunătățite de navigare pentru pietoni, nüvi 1450LMT este tovarăș de drum perfect pentru a obține în jurul orașului. Descărcați conținut opțional CityXplorer pentru a vă ajuta să navigați transport public oraș. Știu unde să meargă, în cazul în care pentru a prinde autobuzul, metroul, tramvaiul sau alte mijloace de transport și cât timp le va lua pentru a ajunge acolo. hărți CityXplorer sunt disponibile pentru anumite orașe din America de Nord și Europa. Și cu prețuri de la $ 9.99, vei avea bani stânga peste pentru a petrece în oraș mare.
Cunoaște Lane înainte de a fi prea târziuNu mai ghicitul banda pe care trebuie să fie în a face un viraj. Lane Assist cu vedere la joncțiune vă ghidează pe banda corectă pentru un viraj sau de ieșire, ceea ce face intersecții nefamiliare și ieșirile de usor de navigat. Se afișează realist semnele de circulație și intersecții pe traseul de-a lungul cu săgeți care indică benzi corectă pentru navigare.
Planul de Aheadnüvi 1450LMT include funcții avansate de navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriți. Prin intermediul planificării traseelor ​​puteți salva 10 trasee, specifica puncte intermediare și examina viraje simulate pe ecranul mare 1450LMT lui. În plus, nüvi 1450LMT ordonează automat destinațiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane, livrări sau vizite de vânzări. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteți vedea în cazul în care ați fost pe hartă.
Ia turn-by-Turninterfață intuitivă nüvi 1450LMT vă întâmpină cu două întrebări simple: "Unde?" și "Vizualizare hartă." Atingeți ecranul color pentru a căuta cu ușurință adrese și servicii și a obține indicații vocale, turn-by-turn, care vorbesc numele străzilor la destinatie. Ea vine preincarcat cu detaliate City Navigator NT hărți stradale, aproape 6 milioane de puncte de interes (POI), 2-D sau harti 3-D și limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din SUA Hărțile sale digitale în relief vă prezintă contururi de adâncime la mare nivele de zoom, oferindu-vă o imagine de ansamblu a terenului înconjurător. Cu interfață cu utilizatorul îmbunătățită 1450LMT, puteți glisa cu degetul convenabil între ecrane. Puteți încărca, de asemenea POI personalizate. Și cu HotFix predictie prin satelit, nüvi calculează poziția mai repede pentru a ajunge acolo mai repede.
Treceți dincolo de navigareNavigarea este doar începutul. nüvi 1450LMT vă economisește gaz și bani cu ecoRoute - o caracteristică verde care calculează cel mai eficient de combustibil traseu, urmareste consumul de combustibil și mai mult. 1450LMT include mai multe instrumente pentru călătorie, inclusiv vizualizarea imaginilor JPEG, ceas de călătorie lume cu fusuri orare, convertizor monedă, unități de măsură, calculator și altele. Cu navigare foto, puteți descărca imagini de pe Garmin Connect Photos și puteți naviga către acestea. Cu "Unde mă aflu?" localizare de urgență, stii mereu unde vă aflați. Pur și simplu atingeți ecranul pentru a obține dumneavoastră exacte de latitudine și longitudine coordonatele, cea mai apropiată adresă și intersecție, precum și cele mai apropiate spitale, secții de poliție și benzinării. 1450LMT funcții Garmin Lock o facilitate anti-furt, și este compatibil cu serviciul nostru gratuit Garmin Garage de unde puteți descărca voci particularizate și vehicule. Îmbunătățiți experiența dumneavoastră de călătorie cu opțional plug-in carduri microSD.Ce este în cutie
nüvi 1450; preîncărcată City Navigator NT America de Nord (SUA și Canada); Hărți viață și de trafic; receptor de trafic FM cu cablu de alimentare vehicule; vehiculului ventuză Muntele, cablu USB, Tabloul de bord disc, Manual de pornire rapidăDescriere produs
Vezi lumea mare, mare cu ecran mare nvi 1450LMT. Acesta oferă acces gratuit Hărți viață și de trafic, de rutare mai multe puncte, Lane Assist cu vedere joncțiune pentru a vă ghida prin noduri de autostradă ocupat, opțiuni de rutare pietonale și ecoRoute pentru a găsi cel mai eficient de combustibil ruta.
Cercetarea dispozitive GPS a fost și este mai rău decât a cumpara o masina, cu toate diferite oferte de produse și caracteristici, plus nici una dintre numerotarea modelului pare să aibă sens, care a fost chiar mai frustrant. Nu pot spune o unitate de low-end de la o unitate de high end. Garmin nu este diferită nici.
Prin toate acestea eu sunt foarte mulțumit că am stabilit pe Garmin 1450. IMO Garmin a făcut un dispozitiv minunat. UI este foarte intuitiv și foarte ușor de operat chiar și cu mâinile mele mari. Ecranul tactil este foarte precis și receptiv. De la putere până la satelit acquisiiton durează câteva secunde. Rândul său, de a activa instrucțiunile sunt foarte clare, dar un pic prea vorbăreț. Am gasit numele străzii pronunții de divertisment destul. Punctele de interes au fost destul de precis ca are cartografiere benzinarie si spitalele și astfel. Pâinea și untul de un GPS este cu adevărat dacă puteți obține în cazul în care aveți nevoie pentru a merge mai ales dacă în calitate de operator au nici o idee. Am călătorit în afara zonei mele de familiaritate câteva ori acum și acest receptor GPS a fost fără cusur. Dimensiunea ecranului este foarte frumos și ușor de citit în timp ce conduceți.
Această unitate am cumpărat are hărți liftime și de trafic. Deci, primul lucru pe care am făcut a fost să înregistrați aparatul și actualizarea hărților. Site-ul web este destul de ușor de a naviga pe. Actualizarea harta a fost simplu, dar doar așteaptă ca aceasta să ia ceva timp. Porțiunea de trafic pare să funcționeze cu toate acestea până în prezent nu a oferit nicio rute alternative, deci nu pot judeca eficacitatea acestuia. Nici nu am încercat funcționalitatea blutooth.
Acest aparat vine cu tot ce ai nevoie, astfel încât, dacă nu vrei cabluri de alimentare suplimentare sau ceva nu este nevoie de nimic în plus. Ventuza fereastra funcționează bine. Unitatea a căzut o dată, dar am găsit nu am loc ventuza foarte bine. Ei nu au un suport ponderat, care se află pe tabloul de bord, care ar fi mai bine dacă aveți un co-pilot și aveți nevoie pentru a căuta adrese alternative sau ceva. Am găsit pune unitatea în mijlocul ferestrei creează un punct de mare orb enervant. Așa că acum este pus la partea stângă a volanului.
Analiza mea va fi orientată pentru cei care au deținut unități Garmin anterioare, și, probabil, au mai multe modele de ani. Am avut o C550 pilot Street și o 205W. Nu am fost niciodată fericit fie cu luminozitatea ecranului sau volumul pe pilot Street. Când am cumpărat 205W a fost un model nou și a promis un ecran foarte luminos și direcții tare - el nu avea nici.
Totuși, l-am folosit până acum aproximativ două luni, atunci când pentru nici un motiv a aruncat dintr-o dată toate destinațiile mele salvate. Umfla. M-am gândit că era timpul pentru o noua unitate, și am vrut Lane Assist si Junction View. A fost inițial de gând să cumpere o altă unitate care are caracteristica care va va ajuta sa ma intorc la mașina parcată, dar că unitatea nu va fi disponibil pentru o perioadă necunoscută de timp, asa ca am stabilit pe 1450lmt.

 
Nu-mi păsa atât de mult despre trafic, dar am vrut cu siguranta hărți viață. Deci - servicii excelente Amazon cu livrare, uimitor de repede. Dreptul afară de la cutie, se ridică un semnal în apartamentul meu - wow. Descărcat o hartă actualizată și a fost nevoie de doar aproximativ 45 de minute. totală, fără probleme. Am încercat-l azi. Ecranul este frumos luminos - Nu am de fapt, nevoie de ea la 100%.
Vocea este tare și clar, și, din nou, nu am nevoie de ea volum deplin. Numai aceste două lucruri complet ma încântat. Este gata pentru a naviga aproape instantaneu atunci când l-am porni, inclusiv în garaj mea, unde nu modelul meu anterior a primit un semnal. Ea are foarte precisă și exhaustivă locale mici puncte de interes, care din nou ma impresionat, ca 205W a arătat încă locuri care nu au existat timp de 5 ani, și că a fost atunci când acesta și hărțile au fost nou. Punctul de vedere joncțiune / Lane Assist este ușor vizibil și va fi foarte valoros în zone nefamiliare. Nu am văzut de fapt, alerte de trafic în uz, dar am navigat ecrane și verificate scaneaza, si se pare ca acesta va fi de ajutor.

 
Știu că nu poate fi perfect, dar eu sunt sigur că va fi mai bine decât să nu-l au deloc. Am avut, de asemenea distractiv descărcarea de vehicule și voci diferite. S-ar putea fi tentat să plătească pentru Spongebob (de cele mai multe voci sunt gratuite). Atât de fericit Eu nu am cumparat unitatea am fost inițial intenția de a cumpăra, și a luat aceasta un loc cu mare sa ecran de 5 inch. Este o îmbunătățire vastă pe an modelul meu de 3 anterior. Garmin a început cu adevărat obținerea dreapta pe ea!
Doar primit 1450LMT mea, așa că voi posta mai multe detalii mai târziu cu privire la performanțele sale, dar am vrut să vă împărtășesc câteva sfaturi de instalare / actualizare / înregistrare pe baza experienței mele de astăzi. Am avut de a apela serviciul clienti Garmin și se bazează pe ajutorul lor, aș crede Garmin-ar dori să includă următoarele sfaturi în caseta de la client de servicii rep a spus acest lucru este o problemă comună:
1. Înainte de a vă conecta la GPS-ul în computer, du-te on-line și de a crea un nume de utilizator de la www.Garmin.com.2. După ce ați setați numele de utilizator inițială, nu faceți clic pe "Înregistrare" - în schimb, aproape din toate ferestrele browser-ului de internet.3. Conectați GPS-ul în computer fără nici un browser de internet ferestre deschise.4. Acum, deschis Internet Explorer (ruleaza mai bine pe acest lucru, atunci Chrome, etc)5. Du-te la "www.garmin.com"6. Autentifică-te cu noul nume de utilizator7. Click pe "Înregistrare" și ar trebui să fie bine să plec.
Am făcut greșeala de a avea un browser web deja deschis atunci când am conectat la unitate, iar unitatea va avea întotdeauna prins într-o buclă de căutarea de informații înregistrare și nu conectați niciodată. Cu toate acestea, odată ce am urmat instrucțiunile de mai sus, nu am avut probleme. Aceste instrucțiuni pot fi undeva în cutie, dar nu le-am găsit, așa că am crezut că am să le împărtășească și sperăm salva pe ceilalți unele frustrare. Noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu