joi, 2 mai 2013

La ce sa ne asteptam de la Garmin nüvi 50LM 5-Inch Portable GPS


Detalii tehniceElement Greutate 6.4 ozDimensiunile produsului 0.7 x 5.5 x 3.4 cmPostul numărul de model 010-00991-21Baterii 1 Baterii nestandard necesar. (Incluse)Dimensiune ecran de 5 inchGaranție limitată piese de 1 an și de muncăDe viață a bateriei 2 orăCu un mare 5 "(12,7 cm) cu touchscreen, mai mult de 5 milioane de puncte de interes (POI) și vorbite turn-by-turn, nüvi 50lm face placerea de a conduce din nou. În plus, cu durată de viață actualizări gratuite harta, întotdeauna se poate păstra drumurile și puncte de interes până la data de.
Ia turn-by-Turn
interfață intuitivă nüvi 50lm vă întâmpină cu 2 alegeri simple: "Unde?" și "Vizualizare hartă." Atingeți ecranul pentru a căuta cu ușurință adrese și servicii și să fie îndrumat la destinatia cu indicații vocale, turn-by-turn, care vorbesc numele străzilor. 

Ea vine în două versiuni de cartografiere și a preinstalate hărți pentru cea mai mică 48 de state plus Hawaii și Puerto Rico. Indicatorul de limită de viteză nüvi 50lm vă arată cât de repede puteți merge pe cele mai multe drumuri principale. Cu "Unde mă aflu?" localizare de urgență, stii mereu unde vă aflați. De asemenea, vine preinstalat cu milioane de puncte de interes și oferă posibilitatea de a adăuga propriile dumneavoastră.Bucurați-vă de durata de viață actualizări ale hărților
Cu Free harta viata ¹ actualizări, veți avea întotdeauna cele mai hărți până-la-data, puncte de interes și navigație disponibile la vârful degetelor. Actualizări de hărți sunt disponibile pentru descărcare de până la 4 ori pe an, cu nici un abonament sau actualizare a taxelor și nu datele de expirare.Cunoaște Lane înainte de a fi prea târziu
Acum nu mai e ghicitul banda pe care trebuie să fie în a face un viraj. Disponibil în anumite zone metropolitane, lane assist cu vedere la joncțiune vă ghidează pe banda corectă pentru un viraj sau de ieșire, ceea ce face intersecții nefamiliare și ieșirile de usor de navigat. Se afișează realist semnele de circulație și intersecții pe traseul de-a lungul cu săgeți care indică benzi corectă pentru navigare.
¹ viață actualizări gratuite de hartă vă dau dreptul de a primi până la patru actualizări ale hărților de date pe an, când și cum aceste actualizări sunt disponibile pe site-ul Garmin, pentru acest produs specific Garmin numai până în viață acest produs este util expiră sau Garmin nu mai primește date cartografice de la furnizor terț, oricare dintre acestea este mai scurtă. 

Actualizările veti primi va fi update-uri la aceleași date harta geografice inițial inclus cu produsul dumneavoastră Garmin atunci când sunt cumpărate inițial. Garmin poate rezilia actualizări de hartă viață în orice moment, dacă încălcați oricare dintre termenii Acordului de licență pentru utilizatorul final care însoțește produsul dumneavoastră nüvi.
Ce este în cutie:

    
nüvi 50lm
    
City Navigator ® NT date cu hărți stradale încărcate în prealabil de Jos 48 de state, Hawaii, Puerto Rico, Insulele Virgine SUA, Insulele Cayman, Bahamas, Guyana Franceză, Guadelupa, Martinica, Sfântul Bartolomeu și Jamaica
    
Hărți Durata de viață ¹ (indicat de "LM", după numărul de model pe cutie)
    
Aspirație vehicul ceașcă montare ²
    
Cablu de alimentare vehicul
    
Cablu USB
    
Manual de inițiere rapidăAm avut Garmin, Tom Tom, Sony și GPS Magellan din ultimii zece ani. M-am întors la Garmin pentru ultimele mele două, deoarece acestea au, de departe, cea mai bună interfață. Alt Garmin mea este un 1690.
Hărțile care au venit cu acest GPS sunt la zi. Un restaurant care a deschis în ultimele șase luni este pe lista.
Am găsit inch, dimensiune 4.3 ecran să fie dimensiunea optimă. Acesta are o tastatura dimensiune frumos și grafică uimitoare. Se simte "dreptul" de pe bordul unei mașini.
Cele două caracteristici am absolut nevoie sunt limita de viteză de pe ecran și de orientare Lane. Acest GPS-ul are atât. Aceasta este prima mea de Garmin din trei, care merge într-un mod split screen si prezinta semnalizare interstatal în timp ce veni peste o ieșire vi se va lua de pe traseu. Mare facilitate!
Audio este clare și bine definite. Ea are o multime de capacitate volum.
Când este necesar, această unitate va recalcula direcțiile repede. Trebuie să menționez, de asemenea, că este foarte rapid de a dobândi sateliți.
Singurul lucru pe care această GPS-ul nu are este trafic. Ultima mea patru GPS-ul au avut de trafic și am găsit-o a fi de utilitate limitată. Mai mult de 50% din timp, traficul a golit și vă sunt încă în curs de alertate. De rute alternative în jurul blocajele de trafic tind să fie oarecum dubioasă.
În cele din urmă, ceea ce un pret mare! Doar un an în urmă, le-ar fi plătit dublu față de prețul de un GPS cu toate caracteristicile pe care le obține cu Garmin 40. Este o cumpere excelent!Am upgrade de la o 205W Nuvi, care a avut Ive de 3 ani. 205W a devenit sigur un lucru afară, eu lucrez pentru o companie mare de cablu, așa că am condus toată ziua și 205W niciodată nu mi-a eșuat deoarece nu navighează 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână pentru ultimii 3 ani. 

Bateria este la sfârșitul vieții sale, deoarece deține o taxă pentru un pic peste o oră și hărțile sunt depășite. Deoarece prețurile de unități GPS sunt în continuă scădere și oferite cu durată de viață actualizări hartă, nu am putut justifica actualizarea hărților de pe unitatea de 3 ani, atunci când pentru câțiva dolari mai mult am luat unul nou atunci când a mers la vânzare.Nu am nevoie de toate clopotele și fluierele, cum ar fi Bluetooth, activare vocală / comenzi vocale, MP3 player, etc Atunci când fac cumpărături pentru o noua unitate nu am fost convins că am nevoie de 5 "ecran ca vechiul meu 4.3" a fost montat unitate lângă oglinda retrovizoare și de 22 "din fața mea, și am putut citi de pe ecran foarte bine. B *-a B * y doar sa întâmplat să aveți versiunea 50lm la vânzare mult mai ieftin decât 40LM mai mici, asa ca a fost un nu brainer. (l-am luat pentru $ 117)

După achiziționarea unitatea pe care am avut-l actualizat și gata de utilizare în 34 de minute după mersul pe jos în casă. Actualizarea inclus instalarea updater Web, durata de viață harta updater, înregistrarea unitate, actualizarea hărților și firmware și repornirea unității de două ori. Proces foarte rapid și totul a mers absolut perfect.După ce procesul de actualizare efort, l-am luat pentru a naviga de fapt, am verificat punctele de interes, sa uitat la un restaurant pizza în oraș și ma îndrumat acolo cu zero erori, sughiț, re-rute sau de rutare greșite. În timp ce pe autostradă, la apropierea de o ieșire trece la Lane Assist și vedere joncțiunea și semne de ieșire se arată sunt de-litere exact ca semn real citește. 

Foarte impresionant.Dupa ce la destinatie mi-am dorit pentru a testa timpul de boot, așa că am închis complet unitatea off și apoi a transformat-o din nou, am făcut acest lucru de mai multe ori pentru a obține un timp mediu de boot și a fost gata pentru a naviga la "Unde / Afișare Hartă "ecran în 13 secunde de fiecare dată l-am pornit.Utilizarea 50lm side-by-side cu 205W mea operează foarte similar (dacă dețineți unul va fi chiar la domiciliu, cu unul nou), 50lm este mai rapid, are mai lin hartă de defilare, a răspuns mai bine tactil pe ecran și chiar dacă rezoluția este aceeași, 5 ", ecran de 50lm arata vizibil mai clare, iar diferența de mărime este foarte ușor de observat Volumul este foarte tare la 100%. ai putea folosi, probabil, acest lucru într-o decapotabilă zgomotos fără probleme One. 

Un alt lucru am observat este 50lm are zone de viteza foarte exacte, dacă eu sunt într-o zonă de 35 mile pe oră și apoi se trece la 50, actualizările unității zona viteza de pe ecran într-un al doilea a trece fizic semnul stradă.În timp ce cal de povară mea 205W încă mai funcționează perfect după 3 ani de utilizare constantă, în 2012 unitățile sunt un upgrade foarte demn, mai ales cu durată de viață actualizări hartă.

2 comentarii:

  1. Atenție public!
    Va rugam sa aceasta este Francis Johnson Corporativă împrumut companie în toată lumea.
    Un stil distins în cazul în care toate creditele de fluxul de numerar diferite sunt locuit. Ne emite Credite pentru o persoane fizice interesate si companii care sunt în căutarea remediu financiar pentru dezvoltarea mediului de afaceri sau de fond extinderea afacerii. Oferim Credite cu o garanție de încredere pentru toți solicitanții noștri calificați, cu o rată a dobânzii de împrumut sunt la nivelul de 2% pe an.

    De asemenea, oferim finanțare pentru parteneriat de afaceri și imobile și acordarea de credite în scopuri angro și cu amănuntul. Lucru confidențial principal în Francis Johnson Corporativă împrumut companie în toată lumea se întâlnește cu dorintele tale de împrumut este nostru
    Prioritatea majoră. Stimati mă asculți, dacă sunteți interesat de a colabora cu noi, vă rugăm să ne pune în contact prin intermediul adresei de e-mail de mai jos: (Corporativeloancompany@gmail.com). Vă rugăm un solicitant trebuie să fie serios, independent și demn de încredere, și mai presus de toate de Dumnezeu temându-se. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere