joi, 2 mai 2013

Pentru prosti sau tampiti sau GPS Navigation For Dummies FD-220


De stat-of-the-art pentru asistență personală dispozitiv de navigare prin GPS vă asigură că ajunge la destinație mai repede. Proiectat pentru a fi cel mai interfata prietenoasa din lume, de navigare GPS pentru Dummies este perfect pentru automobile, rucsacuri, poșete, RVS, sau cu bicicleta. Numele spune totul - cel mai simplu și mai intuitiv personale de navigație GPS de pe piață.
Un dispozitiv GPS demn de acest nume Dummies. Click pentru a mari.
GPS-ul Made SimpleDespre dimensiunea unui pachet de cărți, acest dispozitiv vine cu For Dummies software-ul GPS de navigare, care are o interfață familiară și ușor de utilizat demn de acest nume Dummies. O iluminare din spate 3.5 "color LCD touch screen cu rezolutie de 320 x 240 face pentru navigare ușoară atât în ​​2D și 3D harta vizualizare.
Proiectat pentru portabilitateDesignul compact Această unitate GPS înseamnă că puteți lua oriunde, și-a construit în baterie litiu-ion reîncărcabilă vă oferă până la 4 ore de utilizare la o singură încărcare.
Bucurați-vă de încărcare simplă și transfer de date de pe orice PC cu USB plug-and-play, sau de a folosi încărcătorul din vehicul atunci când sunteți pe drum.
Visual navigare turn-by-turn în 2D sau 3D. Click pentru a mari.
De utilizat, ușor de interfață familiară și. Click pentru a mari.
Opțiuni de divertismentApuca GPS-ul dvs. atunci când ai o călătorie pauză și se bucură de un music player digital și vizualizator de imagini, împreună cu o mufă pentru căști pentru audiții private.
Competitive Caracteristici GPSUșurința de utilizare nu înseamnă un set de caracteristici de lumină. Bucurați-vă de hărți încărcate în prealabil de state din SUA, complet, cu 1,7 milioane de puncte de cautare de interes. Vizuale și vocale turn-by-turn de navigare vă permite să stai cu ochii pe drum în timp ce navigați. Redirecționare automată calculează un nou traseu de călătorie atunci când se abată de la original.
FD-220 Caracteristici:

    
Pentru Dummies GPS software Nav de-a usor de utilizat interfață de utilizator pentru a simplifica operarea de navigare GPS
    
3.5 "touch screen
    
Cartografierea digitală cu capacitatea de navigare
    
Vizuale și vocale turn-by-turn de navigare
    
Harta pre-încărcate de zona contiguă 48 SUA
    
Milioane de puncte de interes
    
Include player de muzică digitală și software-ul Digital vizualizator de imagini
    
Ușor de înțeles pentru Dummies manualul de utilizare
Ce este în cutieGPS pentru Dummies FD-220 3.5-inch Portable Navigator GPS, hărți pre-încărcate, încărcătorul în vehicul, kit de montaj ventuzei, manual de utilizare, Mini cablu USBDescriere produsNevoie pentru a obține în cazul în care aveți de gând ușor, rapid și cu precizie de navigare GPS pentru Dummies este răspunsul. Starea de arta pentru Dummies personal dispozitiv de navigare prin GPS vă asigură că ajunge la destinație mai repede. Proiectat pentru a fi cel mai interfata prietenoasa din lume, de navigare GPS pentru Dummies este perfect pentru automobile, rucsacuri, poșete, RVS, sau cu bicicleta. Numele spune totul mai simplu și mai intuitiv personale de navigație GPS de pe piață.I-am cumpărat acest GPS pentru Dummies anul trecut și s-au mulțumit cu performanța sa. Aceasta nu ia un moment pentru ca acesta să dobândească un semnal prin satelit. După semnalul este dobândit, păstrează conexiunea destul de bine. Îmi place că-l are, de asemenea, un media player pentru muzica mea, prin sistemul stereo al mașinii mele, deși va trebui să utilizați fișiere de muzică WMA ... ușor convertite la MP3.
Plus ca este un o imagine și vizualizator video. Destul de frumos pentru simplul prețul de 70.00 dolari pe care am găsit acest jucător la vânzare de la, din toate locurile, magazin CVS. De asemenea, pentru acest preț, are voce de navigare și / sau afișate de rutare turn-by-turn. Este rapid re-rute, dacă se abată de la traseul inițial. O notă de informații este că eu nu văd o alegere pentru a evita taxele, dar am constatat că alegerea "mai rapid" (spre deosebire de "scurt") funcția de traseu a evita taxele locale ... poate pentru că știe că oprirea pentru taxe adauga de fapt timp pentru a ruta. Nu am avut probleme de produs și a fost fiabil până acum. În general, am recomanda acest GPS pentru ușurința de utilizare și, de asemenea, pentru caracteristicile sale suplimentare pentru un preț foarte rezonabil. Uita-te pentru vânzări!
2/20/2011Bine, mi-a plăcut acest GPS atât de mult încât am cumpărat un alt ... de la Maylong Group (Amazon) la vanzare, desigur. Eu dau unul nou aproape 5 stele, deoarece firmware-ului actualizat răspunde mai bine ... recunoaștere mai rapidă satelit și câteva elemente de meniu modernizate. Comparând cele două side-by-side văd noul firmware citește de la 8 sateliți în timp ce cel mai mare citește doar 4. Totuși, la utilizarea, cât ține de semnal bine și să dea direcții ușor de urmat. În general, acest GPS-ul este o mare găsi pentru prețul inclusiv suport de montare masina, și toate cablurile necesare pentru putere și conexiunile de calculator. Oh, și îmi place foarte mult media player ... ca având un GPS, MP3, și imagine / video player într-o singură.
Soțul meu, care a fost un newbie GPS cumpărat una și a fost capabil să-l folosească drept afară de la cutie. Manual de utilizare? Ce este acest lucru manual de instrucțiuni vorbești? El nu avea nevoie de nici un manual împuțit. Și acutally nu a făcut. Apoi el a crezut că a fost un profesionist GPS, astfel încât el a dat asta fratelui meu, care-l iubește, și a cumpărat o Garvin pentru că a vrut un ecran mai mare. Mare greșeală. El a amanetat Garvin off pe nepoata mea și a cumpărat un tom-tom, deoarece avea nevoie de a doua zi și nu a putut găsi un alt Dummies GPS pe plan local, la 08:45 pe o zi de sâmbătă.
El încă dor de manechine GPS-ul doreste foarte mult sa pion tom-tom pe mine, astfel el poate obține un alt Dummies GPS cu ecran mai mare. Nu se va "întâmpla slick.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu