vineri, 27 septembrie 2013

Sisteme de supraveghere video - info. Articol

Sisteme de supraveghere video - info. Articol

:start
Sisteme de supraveghere video - Lipsa de piste si dovezi in situatia spargerii casei dvs, poate fi nu tocmai placuta.

Inainte sa se intample asa ceva fara ca cineva sa fie blamat, puteti lua in considerare achizitionarea de sisteme de supraveghere video.

Kiturile de supraveghere pot veni in forma unui pachet avansat dedicat tinerii sub observatie a unei activitati, sau in sisteme mai putin numeroase ce le puteti utliza in proprietate, chiar dvs.

<h2>Sisteme de supraveghere video - mod de lucru</h2>
Instalarea acestora va va ajuta in mentinerea protectiei locuintei contra unor viitoare actiuni nedorite si va confera sansa de a vedea ce se petrece cand lipsiti.

Sisteme de supraveghere video pot fi utilizate in variate situatii, dupa caz, existand posibilitatea de a fi instalate in birouri sau in locuinte personale.

Monitorizarea casei este extraordinar de importanta in cazul in care doriti sa aflati ce se petrece inauntrul si in afara proprietatii.

Daca posedati sisteme de supraveghere video sunteti protejat, alaturi de cu cei dragi dvs, pentru ceea ce s-ar putea petrece cand plecati departe ori atunci cand va odihniti.

In situatia unui birou de exemplu, o camera de supraveghere poate solutiona orice dilema despre un lucrator problematic, sau poate anula efractia.

Inainte de a monta orice tip de sisteme de supraveghere video, trebuie sa va decideti pentru ce urmeaza sa le utilizati. O camera amplasata vizibil poate preveni o posibila intentie de efractie.

Pe de alta parte aparatele de inregistrare mascate au avantajul de a va inlesni sa vedeti lucrurile intamplate in absenta dumneavoastra.

Montarea acestor sisteme de supraveghere video este suficient de simpla in mare parte, in special in cazul celor fara fir.

In functie de modelul de monitorizare ales, va va costa mai mult sau mai putin. Bineinteles ca unele sisteme de supraveghere video ce au si modulul nighvision, de pilda, vor fi mai scumpe decat cele ce pot inregistra doar pe durata zilei.

Depinde si daca vreti sa aveti si inregistrare audio, imagine hd, ori senzori de miscare sau alte proprietati in plus.

Inainte, kiturile de securitate inregistrau toate cadrele pe o caseta video. Chiar daca puteti opta pentru un astfel de kit si in ziua de azi, aveti ocazia sa optati pentru un sistem de securitate care sa o sa capteze direct pe hard drive-ul computerului cu ajutorul unui Dvr sau direct prin cablu.

O sa puteti urmari live tot ce se intampla in zona monitorizata cu inregistratoarele ip, doar cu un pc ori un telefon capabil si bineinteles o conexiune la internet.

In cazul in care aveti prunci si vreti sa vedeti ce fac in timp ce dumneavoastra sunteti la munca, acest fapt nu necesita decat o apasare de buton si veti afla imediat ceea ce vreti.

Avand in vedere primejdiile care au inceput sa existe oriunde si mai ales de faptul ca costurile camerelor de supraveghere au scazut foarte mult fata de alti ani, nu este nici un argument pentru care sa nu achizitionati un sistem de securitate, pentru a putea pleca la munca, sau in calatorii linistit stiind ca apartamentul sau proprietatea ta este sub stricta monitorizare si ca niciunul nu poate veni fara sa fie supravegheat.

tags: sisteme de supraveghere video exterior, sistem camere supraveghere
:end

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu